Skandalozajā šovā «Caur ērkšķiem uz...» uzvar panku meitene Krista

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 28. decembrī, kanāla «STV Pirmā!» sociālā raidījuma «Caur ērkšķiem uz…» finālā žūrija un dalībnieces lēma, ka no visām trim finālistēm uzvaru ir pelnījusi tieši panku meitene Krista.

Eksperti, kuri ar meitenēm strādāja visa projekta laikā, sprieda, ka uzvaru pelnījusi Laura, bet pārējās dalībnieces visas kā viena savu balsi atdeva tieši par Kristu, ļaujot kolorītajai jaunajai sievietei saņemt šova īpašo balvu - tetovēšanas kursus, kas palīdzēs Kristai piepildīt vienu no viņas kvēlākajiem sapņiem un, iespējams, kļūt par tetovēšanas meistari.

Tāpat viņai tika dāvāts arī atspēriena punkts ceļā uz izaugsmi – iespēja pievienoties peintbola parka draudzīgajam kolektīvam, lai pierādītu sevi un iemācītos savaldīt savu spuraino raksturu.

«Satriecoša sajūta. Paldies visiem tiem, kuri man ticēja. Un es jūs nepievīlu. Man liekas, ka esmu kaut kādā sapnī,» pēc rezultātu paziņošanas ar asarām acīs sacīja Krista.

Otrajā vietā žūrijas un dalībnieču kopvērtējumā ierindojās Laura, kura dāvanā saņēma portatīvo datoru, lai varētu pabeigt tālmācības studijas un iegūt izglītību, kā arī iespēju strādāt un pelnīt iztiku kādā no «Vairāk Saules» restorāniem.

Jo īpaši sievieti sajūsmināja iespēja tikt pie apburoša smaida. Saņemot šo balvu, Laura nespēja valdīt aizkustinājumu, jo ne reizi vien bija minējusi, ka tieši problēmas ar zobiem ir traucēklis ceļā uz veiksmīgu karjeru un šķērslis viņas pašapziņai. «Es neticu, ka tas notiek ar mani. Jūtos kā pelnrušķīte pasakā,» teica Laura.

Savukārt trešo vietu ieguva Inese, kurai dalība šovā bija kā īsts piedzīvojums - sieviete projekta laikā virkni lietu un notikumu uz savas ādas izbaudīja pirmo reizi. Viņa balvā saņēma ne tikai oficiālu bildinājumu no sava topošā vīra un bērnu tēva, bet arī stila konsultāciju un burvīgu kāzu kleitu. Vēl viņa varēs ar visu ģimeni doties uz Stokholmu, kas būs Ineses pirmais ārzemju ceļojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu