Gaismas, kamera, aiziet! «Supernovas» dalībnieki gatavojas lielajam startam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Strauji tuvojas autoru un izpildītāju konkurss «Supernova 2018», kurā par ceļazīmi uz lielo «Eirovīziju» Portugālē šogad cīnīsies 21 pretendents. Dalībnieki pirmo reizi satikās tik kuplā skaitā, lai piedalītos konkursa reklāmas rullīša filmēšanā.

Spilgts grims, augsti papēži, apģērbs ar motivējošiem uzrakstiem - katrs dalībnieks ar savu individualitāti vēlas nokļūt uz dziesmu konkursa lielās skatuves.

Jau vēstīts, ka šosezon konkursā piedalīsies pieci solisti, astoņas solistes un astoņas grupas vai vokālās grupas.

Konkursā būs trīs pusfināli un fināls, kurā dalībniekus vērtēs gan skatītāji, gan žūrija.

Konkursa «Supernova 2018» uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties pasaulē lielākās popmūzikai sasniedzamās auditorijas priekšā - starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru šogad pie televīzijas ekrāniem noskatījās 220 miljoni skatītāju Eiropā un pasaulē. Arī šogad turpināsies sadarbība ar vienu no pasaulē ietekmīgākajām ierakstu kompānijām «Universal Music Group», straumēšanas servisu «Spotify» un «Latvijas Mūzikas attīstības biedrība/Latvijas Mūzikas eksports», lai nodrošinātu konkursa uzvarētājam vēl lielāku atpazīstamību un publicitāti ārpus Latvijas pirms lielā Eirovīzijas fināla Portugālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu