«Svešā seja» bez Riharda Muižnieka! Ķesteris seriālā vairs nefilmēsies

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV3 seriāls «Svešā seja», kas pērn piedzīvoja savu pirmizrādi un turpināja priecēt skatītājus seriāla «UgunsGrēks» vietā, nākamajā sezonā mainīs aktieru sastāvu - Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris atteicies no turpmākās dalības seriālā.

«Jā, varat tā rakstīt - Ģirtu Ķesteri mēs vairs neieraudzīsim šajā seriālā un ar matiem,» aktieris atklāj intervijā izdevumam «Ievas Stāsti». Seriālā viņš iejutās plastikas ķirurga Riharda Muižnieka lomā.

«Seriāla pamatā ir stāsts, kuram nav ne sākuma, ne beigu, ne turpinājuma. Scenāristi veido tēlus, mēģina padarīt tos skatītājiem tīkamus vai netīkamus. Viņi piedalās tēlu dzīvē, un likumsakarīgi kādam personāžam ir sākums un diezgan ātras beigas. Priekškars aizveras, un man ir lemts aiziet,» atklāts ir Dailes teātra aktieris.

Jau vēstīts, ka seriāls darbdienu vakaros aizstājis skatītāju iemīļoto «UgunsGrēku», kurš noslēdzās 19. maijā. 17 sezonu laikā tika safilmētas vairāk nekā 1200 sēriju, kurās piedalījušies teju 200 aktieri.

«Svešās sejas» veidotāji ir pieredzes bagātā «UgunsGrēka», «Ēnu spēļu» un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa. Visas vasaras garumā seriāla filmēšanas komanda strādāja bez atelpas, lai, sākoties rudens sezonai, skatītāji turpinātu ierasto vakara rituālu – katru darbadienas vakaru sekot līdzi pašmāju seriāla kaislībām un piedzīvojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu