Dzintars Čīča atgriežas ar jaunu mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šomēnes dziedātājam Dzintaram Čīčam paliks 25 gadi – 15 no šiem gadiem tautā mīlētais mākslinieks ir veltījis dziesmu radīšanai un koncertiem. Par godu abiem notikumiem februārī un martā mūziķis dosies jubilejas koncerttūrē «Bučas visiem» un ir laidis klajā arī tāda paša nosaukuma dziesmas mūzikas videoklipu.

«Šajā laikā man ir svarīgi būt kopā ar saviem klausītājiem, kuru atzinību es vērtēju augstāk par balvām, diplomiem un ekspertu atzinumiem,» tā pirms sava jubilejas koncerta atzīst Čīča.

Koncertprogrammas repertuārā būs gan gan vecie hiti, gan jaunākas dziesmas - «Nāc un dziedi», «Par to», «Tu esi vasarā», «Likteņlīnijas» u.c. Neizpaliks arī klausītāju iemīļotās čigānu romances. Kopā ar solistu muzicēs instrumentālā grupa pianista Anatolija Livčas vadībā, bet koncertu vadīs Čīčas uzticamais mūzikas draugs Kaspars Antess.

Jubilejas koncerti izskanēs 16. februārī Jēkabpilī, 17. februārī Alūksnē, 18. februārī Bauskā, 22. februārī Ventspilī, 23. februārī Jelgavā, 24. februārī Rojā, 25. februārī Rīgā, 2. martā Tukumā, 4. martā Valmierā un 8. martā Liepājā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu