Izrādās, ka modeles ēd ne tikai seleriju kātus – Bella Hadida viesojas picērijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Splash News/Vida Press

Veiksmīgo amerikāņu modeli Bellu Hadidu (21) paparaci Itālijas pilsētā Milānā pieķēruši ēdam picu «Assaje» restorānā kopā ar kādu draugu.

Skaistule iemūžināta ēdam ar gardu muti un pat laizām pirkstus pēc maltītes. Lai gan tiek uzskatīts, ka modeles ikdienā pārtiek gandrīz tikai no gaisa un selerijām, Bella šos stereotipus apgāž.

Intervijā ar «Harper's Bazaar» viņa atklāja, ka katru rītu kārtīgi pabrokasto, dodot priekšroku baltmaizei, olām un desiņām. Savukārt kārtīgai maltītei Hadida mēdz izvēlēties vistu, lasi, dārzeņus vai pat pastu. Modele un viņas māsa Džidži šad tad iecienījušas arī pamieloties ar ātrās apkalpošanas restorānos pieejamo sortimentu.

Kā jau ziņots, «Forbes» pasaulē pelnošāko modeļu topā Bella pērn ierindojās 9. vietā ar 6 miljoniem dolāru, bet viņas māsa Džidži – piektajā vietā ar 9,5 miljoniem dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu