Noskaidrots «Izklausies redzēts» jaunās sezonas vadītājs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 25. februārī, kanāla TV3 ekrānos atgriezīsies muzikālais šovs «Izklausies redzēts», kas jau ceturto sezonu svētdienas vakaros skatītājus priecēs ar sabiedrībā mīlētu mākslinieku priekšnesumiem, atdarinot Latvijā un pasaulē iecienītus izpildītājus. Viens no jaunās sezonas lielākajiem jaunumiem – iemīļoto svētdienas vakara šovu vadīs talantīgais pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kuram ir plaša «šovmeņa» pieredze kā sporta, tā arī izklaides jomās.

Muzikālā šova «Izklausies redzēts» jaunā sezona skatītājus priecēs ar vairākiem jaunumiem - būs izmaiņas arī šova formātā, jo līdztekus astoņiem šova dalībnieku priekšnesumiem katrā raidījumā jau no paša šova sākuma skatītājus gaida kāds pārsteigums.

Izklaidējošajā šovā «Izklausies redzēts» piedalās astoņi sabiedrībā pazīstami mūziķi un aktieri, kuru galvenais uzdevums ir iejusties slavenu dziedātāju tēlā, pēc iespējas precīzāk atdarinot gan balsi, gan koptēlu.

Priekšnesuma detaļas izvērtē šova kompetentā žūrija, kuras sastāvā ir trīs pastāvīgie un viens mainīgais žūrijas dalībnieks.

Katrā «Izklausies redzēts» raidījumā uzvar dalībnieks, kurš kopvērtējumā saņēmis visvairāk balsu. Vērtējums tiek noteikts pēc žūrijas un pašu dalībnieku sniegtajām atzīmēm, tādēļ intriga par katra raidījuma uzvarētāju saglabājas līdz pat šova pēdējai minūtei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu