Fani sēro par Reinika atbrīvošanu no šova vadītāja pienākumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Nedēļas sākumā medijus pāršalca ziņa, ka TV3 šova «Izklausies redzēts» ceturto sezonu vadīs šovmenis Renārs Zeltiņš, nevis dziedātājs Lauris Reiniks. Dziedātāja fani sociālajos tīklos pauž savu neapmierinātību ar šova veidotāju lēmumu.

#laivairsnavjautājumu #izklausiesredzēts

A post shared by Lauris Reiniks (@laurisreiniks) on

Kāda dziedātāja talanta cienītāja sociālajā vietnē «Instagram» raksta: «Lai gan mēdz teikt, ka nav neaizvietojamu cilvēku, šovu vadīšanā, Lauri, esat neaizvietojams tīrradnis. Tieši tāpēc, ka ļoti labi atceros, kādi bija tie šovi tad, cik baudāmi, pieklājīgi un superīgi, saturīgi, tieši tāpēc tagad jebkuram šovam ir jau apriori milzīga mīnusa zīme - nav Laura Reinika. Priecājos katru reizi, kad vadītājs atkal ir Lauris, - tad tie ir svētki un jebkura šova vizītkarte, uzvara un pievienotā vērtība... Zelts ir cilvēkos!»

Vēl kāda televīzijas skatītāja paziņoja, ka šovu neskatīsies, ja to nevadīs Reiniks. Tāpat fani uzskata, ka šova veidotāji pieļāvuši kļūdu, izvēloties Zeltiņu par jauno vadītāju.

Reiniks sarunā ar TVNET atzina: «Esmu vadījis šovu kopš tā ienākšanas Latvijā, un man ir vislabākās atmiņas par visām trim ļoti veiksmīgi aizvadītajām sezonām ēterā. Šajā sezonā TV3 nolēma, ka vajadzētu ieviest kādas pārmaiņas un ienest ko svaigu, tad nu izlēma nomainīt vadītāju. Biju nedaudz pārsteigts par šo lēmumu, bet respektēju to. Jebkurā gadījumā vēlu veiksmi Renāram Zeltiņam, vadot ceturto šova sezonu, jo projekts ir interesants, un lai izdodas tam piedot jaunas krāsas.»

Šovs «Izklausies redzēts» būs skatāms no 25. februāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu