Zeltiņš skaidro, kāpēc pieņēmis «Izklausies redzēts» vadītāja pienākumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par šīs nedēļas aprunātāko tematu ir kļuvis TV3 šova «Izklausies redzēts» ceturtās sezonas jaunais formāts, kas paredz arī izmaiņas vadītāju sastāvā. Sarunā ar TVNET jaunais šova vadītājs Renārs Zeltiņš neslēpa savu prieku par šo iespēju, kā arī atbildēja uz fanu satrauktajiem jautājumiem.

«Man ir ļoti liels prieks, ka pievienojos TV3 un šova «Izklausies redzēts» komandai un varu atgriezties TV ekrānā. Es gaidu jautrību, jaunu pieredzi un piedzīvojumus,» par iespēju vadīt šovu pastāstīja Zeltiņš.

Šī nebūs pirmā reize raidījuma vadītāja lomā - iepriekš atraktīvais šovmenis ir vadījis «Vakaru ar Renāru Zeltiņu», kā arī LTV raidījumu «Lai Top!». Renārs joprojām pirms jebkura pasākuma izjūt patīkamu satraukumu un milzu atbildības nastu. «Ja cilvēkam nav uztraukuma, tad viņam ir vienalga. Man allaž ir pozitīvs starta drudzis un satraukums. Pirms katras lietas, ko daru, jo man tas rūp - gribu izdarīt man uzticēto kvalitatīvi un forši.»

Jaunais šova vadītājs atzīst, ka ir sekojis līdzi vien pirmajai «Izklausies redzēts» sezonai, tomēr ar pozitīvām emocijām atceras redzēto. «Man patīk skatīties un novērtēt talantīgus cilvēkus, kuri spēj iejusties citos tēlos, parādīt dažādas šķautnes, jo es tā nespēju. Visticamāk, tieši tāpēc arī vadu šo raidījumu,» nosmej šovmenis.

Nav noslēpums, ka daudzi TV3 skatītāji ir izbrīnīti par šova veidotāju lēmumu atbrīvot no pienākumu pildīšanas dziedātāju Lauri Reiniku, kurš vadījis trīs iepriekšējās šova sezonas. Pats Renārs uz to visu raugās no gaišās puses. «Lauris Reiniks ir ļoti profesionāls un talantīgs vadītājs.

Es netaisos konkurēt un neuzskatu, ka vajag apbižoties par kaut ko.

Tāds ir raidījuma producentu lēmums - pamainīt formātu: man piedāvāja vadīt šovu, es pieņēmu šo izaicinājumu,» tā Zeltiņš. «Es neteiktu, ka kaut kas ir jāgaida no manis, - es esmu tāds, kāds esmu, un man ir savs stils, citiem vadītājiem - savs. Galvenais ir labi pavadīt laiku, gūt kādu pieredzi, uzzināt kaut ko un sniegt cilvēkiem prieku. Iesaku visu ņemt vieglāk, ne tik daudz uztraukties par nevajadzīgiem sīkumiem. Skatieties un baudiet!» šova skatītājiem novēl Renārs.

Jau vēstīts, ka šova «Izklausies redzēts» ceturtā sezona būs skatāma no 25. februāra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu