Markus Riva šikā kāzu ceremonijā mīlinās ar latviešu dizaineri Ramonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Markus Riva klausītāju un skatītāju vērtējumam nodevis savu jaunāko veikumu - videoklipu «Eirovīzijas» nacionālās atlases, konkursa «Supernova 2018» dziesmai ar nosaukumu «This Time», kurā iejuties līgavaiņa lomā.

«This Time» ir četru mūzikas industrijas profesionāļu veiksmīgas sadarbības rezultāts, tās autori ir Markus Riva, Kaspars Ansons, Edgars Krastiņš un kolēģis no ASV- Quincy Lorel Thompson.

Jau dziesmas izdošanas laikā tika sākta gatavošanās romantiskā videoklipa filmēšanai — improvizētai kāzu ceremonijai vienā no skaistākajiem Latvijas vēsturiskajiem arhitektūras objektiem - Rundāles pilī. Videoklipā līgavas lomā iejutusies latviešu dizainere Ramona Lazda, ar kuru Markum izveidojusies jau ilgstoša sadarbība.

«Video ir stāsts par divu cilvēku attiecībām līdz atbildīgākajam brīdim dzīvē, kad tiek savienotas kopā divu cilvēku dzīves un to turpmākie ceļi. Bet ne vienmēr viss notiek tik gludi kā romantiskās filmās. Līdz ar to, noskatoties klipu, varoņu liktenis līdz galam netiek atklāts - vai viņi paliek kopā vai tomēr iet katrs savu ceļu, tas ir katra skatītāja iztēlē,» stāsta Markus.

Video ir tapis sadarbībā ar režisoru Pāvelu Trebukhinu, kurš jau iepriekš filmējis mūzikas video Markus Rivas dziesmām «Laika upe» un «Ņe zovi».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu