Eilands «Supernovā» paziņo, ka dziesmas «1000 Roses» laikā labāk būtu gribējis iziet uzpīpēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pašmāju dziedātājs Ralfs Eilands sestdien, 10. februārī, bija pieaicināts būt par ceturto jeb mainīgo žūrijas locekli konkursa «Supernova 2018» otrajā pusfinālā. Pēc dziedātājas Montas uzstāšanās ar dziesmu «1000 Roses» viņš jaunajai censonei veltīja visai skarbu kritiku.

Eilands izteicās, ka Monta ir nodziedājusi to, kas viņai bija jānodzied, taču šis esot bijis tipisks Eirovīzijas numurs, kuru labprāt būtu izlaidis, lai ar čomiem izietu uzpīpēt.

Pieredzējušais dziedātājs asi izteicās arī par grupu «In My Head», kura izpildīja dziesmu «Sunset». Viņaprāt, šī dziesma izklausījās jau kaut kur dzirdēta un pamatīgi atgādināja grupas «Jungle» daiļradi. Ralfa ieteikums: «Mēģiniet vēlreiz.»

Kā ziņots, «Supernovas 2018» pirmajā pusfinālā uzvarēja Liene Greifāne un Edgars Kreilis.

Konkursa dalībnieki sākotnēji startē trīs pusfinālos, bet katra pusfināla divi labākie dodas uz konkursa finālu. Uzvarētājs iegūs iespēju uzstāties starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, kuru pērn pie televīzijas ekrāniem noskatījās 220 miljoni skatītāju Eiropā un pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu