«Ērkšķu» šova Daiga cierē iekļūt jaunā TV projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē tirdzniecības centrā «Spice» notika atlase kanāla «STV Pirmā!» raidījumam «Ievas jaunās pārvērtības», kas pie TV skatītājiem ar jaunu sezonu atgriezīsies jau marta sākumā. Apņēmības pilnas sākt jaunu dzīvi un ļauties elpu aizraujošām pārvērtībām bija simtiem sieviešu no visas Latvijas. Viņu vidū arī vairākas jau citos TV šovos iepazītas personības – Daiga un Alla no šova «Caur ērkšķiem uz...».

Daiga «Ērkšķu» šovā ieradās, lai mainītu savu dzīvi - viņa vēlas atgūt aprūpes tiesības pār saviem pieciem bērniem, kuri jau vairākus gadus uzturas SOS ciematā. Daigas dzīve nav bijusi rozēm kaisīta - pēc šķiršanās no vīra viņa aizbrauca strādāt uz Angliju, tomēr visus savus iekrājumus tērēja nakts uzdzīvē. Pēc dalības projektā viņa sākusi strādāt Dailes teātrī par bufetnieci, kā arī radusi iespēju īrēt mazu dzīvoklīti.

Alla bija viena no atraktīvākajām šova dalībniecēm. Pēc projekta viņa pameta darbu, lai sāktu pavisam jaunu dzīvi. Tagad viņa nolēmusi pievērst lielāku uzmanību arī savam izskatam.

Raidījuma veidotāji informē, ka «Ievas jauno pārvērtību» ekspertu komandai – ģimenes psihoterapeitei Ainai Poišai un žurnālistei Initai Silai pievienosies stiliste Iveta Vecmane. Viņa modes un stila «lauciņā» darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā īstenojusi dažādus vērienīgus modes projektus, sadarbojusies ar vadošajiem pašmāju kā arī ārvalstu zīmoliem, un bijusi stila redaktore lielākajos Latvijas žurnālos. Turklāt Iveta ir īsts pierādījums tam, ka pārmaiņas dzīvē notiek tikai un vienīgi uz labu – viņa pati reiz uzdrīkstējusies sekot savam sapnim - kardināli mainījusi nodarbošanos un vizuālo tēlu, lai sāktu visu no jauna un sevi spilgti pieteiktu kā modes profesionāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu