Savulaik pasaulē seksīgākais vīrietis tagad izskatās pēc bezpajumtnieka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AKM Images / GSI Media/ Vida Press

Žurnāls «People» 1992. gadā pasaulē seksīgākā vīrieša titulu piešķīra amerikāņu aktierim Nikam Noltem. Kopš tā laika daudz kas ir mainījies, tajā skaitā viņa ārējais izskats.

Paparaci iemūžinājuši, kā slavenais aktieris pēc iepirkšanās pa Malibu ielām pastaigājas nesaskaņotā tērpā, kas atgādina pidžamu – rūtainās biksēs un rūtainā, pogājamā kreklā.

Izskatās, ka 77 gadus vecais Nolte daudz uzmanības nepievērš ne tikai savam apģērbam, bet arī apmatojumam. Spriežot pēc fotogrāfijām, viņa mati ķemmi nav redzējuši jau kādu laiku, bet bārda kļuvusi Ziemassvētku vecīša cienīga.

Aktieris tagad savas dienas pavada kopā ar sievu, aktrisi Slitiju Leinu (Clytie Lane), audzinot savu 10 gadus veco meitu.

Kā zināms, Nolte 2002. gadā tika arestēts par braukšanu narkotiku reibumā un drīz pēc apsūdzību izvirzīšanas nonāca rehabilitācijas centrā, lai ārstētos no savām atkarībām.

Viņš pasaulē pazīstams ar dalību filmās, piemēram, «Warrior», «Affliction», «The Thin Red Line», «48 Hrs.», «The Ridiculous 6» un «Hulk».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu