Soctīklu lietotāji «Supernovas» dalībniekiem pārmet citu mūziķu kopēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Sestdien, 17. februārī, notiek dziesmu konkursa «Supernova» trešais pusfināls, kurā tiks noskaidroti divi dalībnieki, kurus dzirdēsim finālā 24. februārī. Kā ierasts, soctīklu lietotāji ir skarbi savos izteikumos un diviem dalībniekiem pārmet atpazīstamu mūziķu kopēšanu.

Piemēram, dziedātāja Jenny May saņēmusi komentārus par savu izskatu un dziesmas stilu - viņu salīdzina ar ekstravaganto dziedātāju Šakira (Shakira), savukārt viņas izpildītā kompozīcija atgādina pērnās vasaras «karstāko» hitu - «Despacito».

Pati Jenny May sarunā ar TVNET sacīja, ka jūtas pagodināta, ka viņas izpildītā «Soledad» daudziem asociējas ar pasaulslaveno hitu «Despacito». «Protams, mēs neesam ne špikojuši, ne iedvesmojušies. Personīgi šī te dziesma [«Despacito»] nav mans hits un neatrodas manā dziesmu listē. [..] Savulaik, kad «Eirovīzijā» uzstājās Marija Naumova, kura, starp citu, ir vienīgā uzvarētāja no Latvijas šajā konkursā, arī viņa tika apsūdzēta plaģiātismā ar Rikija Mārtina dziesmu. Beigās, kad viņa uzvarēja, visi saprata, ka tomēr tā dziesma nav plaģiāts!»

Arī dziedātājs Edvards Grieze jeb Ed Rallidae kļuvis par vienu no aprunātākajiem «Supernovas» dalībniekiem - viņa priekšnesumā daudzi saredz līdzību ar krievu mūziķa Sergeja Lazareva uzstāšanos 2016. gada «Eirovīzijā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu