Iepazīsties ar «Izklausies redzēts» jaunās sezonas dalībniekiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 lielā svētdienas šova «Izklausies redzēts» 4. sezona sāksies jau 25. februārī. Muzikālais šovs desmit nedēļu garumā ļaus ikvienam izbaudīt aizraujošus priekšnesumus, dziedāt līdzi iemīļotām dziesmām un novērtēt Latvijā iecienītu mākslinieku pārsteidzošās pārvērtībās.

Muzikālais šovs «Izklausies redzēts» arī 4. sezonā TV3 skatītājiem sola desmit aizraujošas nedēļas, baudot pasaulē iemīļotu mūziķu uzstāšanos! Jaunā sezona, kā ierasts, būs oriģināla un aizraujoša, tajā spēkiem mērosies astoņi Latvijā labi pazīstami mākslinieki, kuru galvenais uzdevums būs iejusties slavenu dziedātāju tēlā. Dalībnieku uzdevums joprojām ir pēc iespējas precīzi atdarināt cita skatuves mākslinieka tēlu, kā arī visiem dalībniekiem dziesmas būs jāizpilda nevis paša balsī, bet gan precīzi atveidojot izvēlētā mākslinieka balsi.

Pasaules slavenāko zvaigžņu ādā iejutīsies dziedošās aktrises Raimonda Vazdika un Veronika Plotņikova, kā arī dziedātājas Aija Vītoliņa un Evilena Protektore. Dāmām pievienosies seriāla «Svešā seja» un Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts, operdziedātājs un aktieris Juris Jope, multimākslinieks Nauris Brikmanis un dziedātājs Atis Ieviņš.

«Man ļoti patīk šova «Izklausies redzēts» dalībnieku sastāvs – esmu iepazinies ar brīnišķīgiem un apdāvinātiem māksliniekiem, ar kuriem kopā aizvadīsim foršas un piedzīvojumiem bagātas 10 svētdienas. Viņu spēja iejusties tēlā, mainot balss tembru, un grima mākslinieku meistarīgais darbs brīžiem balansē uz fantāzijas robežas. Tas viss šķiet tik nereāli! Tāpēc aicinu svētdienas vakaros plkst.20.00 ieslēgt TV ekrānus un kopā ar mums izbaudīt tiešām jautru un labsirdīgu izklaidi!» mudina raidījuma «Izklausies redzēts» vadītājs Renārs Zeltiņš.

Kādas zvaigznes gaidāmas šova atklāšanā?

Pirmajā šova nedēļā «Izklausies redzēts» ar savu uzstāšanos pagodinās grupas «Čikāgas piecīši» solists Armands Birkens, Edgars Liepiņš, grupas «Opus Pro» solists Alex, spāņu siržu lauzējs Antonio Banderas, harizmātiskā vācu dīva Marlēna Dītriha (Marlene Dietrich), Aida Vediščeva, L.aura Pergolici (Laura Pergolizzi), kas labāk zināma kā LP, un Megana Treinore (Meghan Trainor). Augsti novērtēti un pieredzes bagāti grimētāji jau šobrīd rūpīgi gatavojas, lai dalībnieki šovā no matu galiņiem līdz papēžiem izskatītos kā izvēlētie populārie dziedātāji!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu