Goran Goram bail par mūsu «divdesmitgadnieku paaudzi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Dziesminieks Jānis Holšteins-Upmanis (33), kurš Latvijā pazīstams arī ar skatuves vārdu Goran Gora, intervijā žurnālam «Ieva» pastāstīja, ka ir nobažījies par jaunatni, kura īpaši daudz laika pavada, izrādot sevi sociālajos tīklos.

«No malas diezgan labi var redzēt, kas notiek ar cilvēkiem. Piemēram, ar mūsdienu «blogerīšiem» un «instagrama» zvaigznēm. Manuprāt, viņi sirgst ar milzīgu depresiju. Tāpēc, ka dzīvo mākslīgā realitātē, kurā citi «laiko» smaidīgus un smukus cilvēkus, apskauž viņus par skaistajām drēbēm un smukajiem baseiniem, kuros viņi peldas. Bet aiz tā visa stāv īsts cilvēks, kuram jātiek galā pašam ar sevi. Ja cilvēks sociālajos tīklos liek bildes un stāsta, cik superlabi viņam iet, kaut arī tā nav taisnība, tas jau vienā brīdī sagrauž viņu pašu. Tas ir baigi bīstami,» uzskata mūziķis.

«Pārdot smukas bildītes, kur esi redzams pie baseina vai ēdot, ir baigi dīvaini. Un man ir bail, ka tagadējā divdesmitgadnieku paaudze izaugs par narcisiem un glūņām, kas tā vietā, lai pievērstos pašu attīstībai, lūrēs pa atslēgas caurumu, kā iet citiem. Man ir nelabas aizdomas, ka vienā brīdī tas burbulis sprāgs un cilvēki sāks vemt no visa tā vājprāta, kas ir apkārt,» sarunā ar žurnālu atklāja Holšteins.

Lai gan dziedātājs ikdienā lieto sociālos tīklus, viņš neaizraujas ar to pārmērīgu kopšanu un izskaistināšanu, liekot «visu tādu, kāds tas ir».

Varbūt kāds brīnumains kopdarbs Zelta Mikrofonā 2018? #baumas

A post shared by Goran Gora (@goran.gora) on

Episkā Karosta #manēža #liepāja

A post shared by Goran Gora (@goran.gora) on

Kā jau ziņots, Goran Gora ir precējies ar grupas «Astro'n'out» solisti Māru Upmani-Holšteinu. 2014. gada aprīlī nāca pasaulē pāra pirmais bērns – meitiņa Ronja. Abu ģimeni 2016. gada aprīlī papildināja dēliņš, kam tika dots vārds Ezra Klāvs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu