Ļaudis soctīklos reaģē uz Lauras Rizoto uzvaru «Supernovā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Sestdien, 24. februārī, Latvija lēma, ka šogad «Eirovīzijā» valsti pārstāvēs Laura Rizoto - latviešu aviatora izgudrotāja, lidotāja un lidmašīnu konstruktora, žurnālista Herberta Cukura mazmazmeita, kura dzīvo un strādā Ņujorkā, bet tagad aktīvi apgūst latviešu valodu. Ļaudis sociālajos tīklos dalījušies ar savām domām par jauno dziedātāju.

Ļaudis atzinīgi vērtējuši Lauras vokālo sniegumu, tomēr daudzi par viņas veiksmes atslēgu uzskatījuši apģērbju - tieši sarkanas krāsas kleitā Marija Naumova atnesa Latvijai uzvaru «Eirovīzijā» 2002. gadā. Arī Aminata konkursā piedalījās sarkanā kleitā un ar dziesmu «Love Injected» ierindojās 6. vietā, kas ir ceturtais visu laiku labākais Latvijas rezultāts Eirovīzijas vēsturē.

Daudzi Lauras dziesmu «Funny Girl» salīdzina ar skaņu celiņu no erotiskās filmas «Greja piecdesmit nokrāsas» vai kādas no asa sižeta filmas «Džeimss Bonds» tituldziesmām.

Kā zināms, Latvija uzstāsies otrajā «Eirovīzijas» pusfinālā 10. maijā. Kopā ar Latviju otrajā pusfinālā startēs Krievija, Serbija, Dānija, Rumānija, Austrālija, Norvēģija, Moldova, Sanmarino, Nīderlande, Melnkalne, Zviedrija, Ungārija, Malta, Gruzija, Polija, Slovēnija un Ukraina.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu