DJ Rudd atbild Kramiņa izteikumiem par «Supernovu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: DJ Rudd

Pēc publiskotās sarunas portālā TVNET ar vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu saistībā ar žūrijas darbu dziesmu konkursā «Supernova», DJ Rudd un producente Ilze Jansone atbildējuši Kramiņa kunga izteikumiem.

DJ Rudd portālam TVNET paskaidroja, ka Kramiņa izteikums, ka «mākslinieki iet pie viņa un taisa dziesmas» nav īsti korekts. «Es neesmu piedalījies nevienas dziesmas veidošanā - ne kā autors, ne līdzautors, ne aranžētājs, ne arī producents. Es pat atteicu Aminatai producēt Edvarda [Ed Rallidae - red.] dziesmu, jo zināju, ka viņi to pieteiks «Supernovai».»

Arī šova producente Ilze Jansone ar humoru piegāja vokālā pedagoga viedoklim, ka viņa saņem kādu «procentu» no «Supernovas» uzvarētāja, kas pārstāv Latviju «Eirovīzijā». «Vai kāds var man palīdzēt atrast to naudu? Visur izmeklējos, bet nekur neatrodu,» sociālajā vietnē «Facebook» raksta Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu