Ed Rallidae atbild «dīvāna ekspertiem»: ideja par spārniem nav aizgūta no Lazareva

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Vīksne

Jaunais dziedātājs Edvards Grieze jeb Ed Rallidae, kurš «Supernovā» piedalījās ar dziedātājas Aminatas sarakstīto dziesmu «What I Had With You», portālam TVNET atklāja pasākuma aizkulises, domas par savu priekšnesuma salīdzināšanu ar Sergeja Lazareva uzstāšanos 2016. gadā un to, ko domā par konkursa uzvarētāju Lauru Rizoto.

Talantīgais dziedātājs neslēpj, ka piedalīšanās dziesmu konkursā «Supernova» viņam devusi lielisku pieredzi. «To visu organizē profesionāla komanda un varu teikt, ka viss notika augstā līmenī. Tas, ko mēs prasījām, tas arī mums tika dots, kas ir ļoti patīkami - gan video projekcijas, gan skatuves izkārtojums,» priekšnesuma aizkulises apraksta Grieze.

Runājot par Edvarda priekšnesumu, sociālajos tīklos cilvēki saskatīja tajā līdzību ar 2016. gada Krievijas pārstāvja Sergeja Lazareva uzstāšanos «Eirovīzijā». Pats Ed Rallidae nosmej, sakot, ka tas, viņaprāt, nav sliktākais salīdzinājums. «Domāju, ka Lazarevs nav pirmais un vienīgais, kurš ir aizdomājies par spārnu projekcijām.

Mūsu ideja par spārniem radās momentāli.

Mēs arī rēķināmies arī ar tehniskajām iespējām, ko mums spēja piedāvā, bet man projekcijas ļoti patika un, ja Lazarevs, tad, kāpēc ne? Nav sliktākais salīdzinājums,» atzīst dziedātājs.

Dziesmu «What I Had With You» speciāli Edvarda balsij sarakstīja dziedātāja Aminata, kura pārstāvēja Latviju «Eirovīzijā» 2015. gadā un ierindojās 6. vietā. Gadu vēlāk ar viņas sarakstīto dziesmu «Heartbeat» dziesmu konkursā startēja Justs Sirmais, kurš finālā palika 15. vietā. Edvards sadarbību ar Aminatu raksturo kā ļoti veiksmīgu un profesionālu. «Mums ar Aminatu ir abpusējs respekts. Arī pēc pasākuma mums ir saglabājušās labas attiecības. Mēs neapspriedām uzvarētāju, bet vairāk izanalizējām manas kļūdas, tehniskas lietas dziedāšanas ziņā. Tas ir tikai normāli, es apzinājos risku uz ko es eju. Zinu, ka var kaut kas sanākt, var kaut kas nesanākt, bet

ne jau viena neveiksme tagad apturēs visu to, ko es esmu darījis

un esmu vēlējies darīt visa mūža garumā,» optimisma pilns ir talantīgais dziedātājs.

Kā zināms, šogad «Eirovīzijā» Latviju pārstāvēs latviešu izcelsmes brazīliešu dziedātāja. Edvards nav pārsteigts par šādu rezultātu. «Neesmu pārsteigts par uzvarētāju. Sajūtu ziņā jau sākumā bija skaidrs, kurš pārstāvēs Latviju «Eirovīzijā». Nenoliedzami, viņa [Laura Rizoto - red.] ir ļoti skaistas balss īpašniece un nav nekādu diskusiju par to, ka viņa ir talantīgs cilvēks. Vienkārši sajūtu ziņā bija tā, ka mēs pārējie tādi... mazi puzles gabaliņi,» pārdomās par «Supernovas» rezultātiem dalās Ed Rallidae.

Edvards, kurš uzstājās «Supernova 2018» trešajā pusfinālā vēl ar sešiem konkursantiem, skatītāju balsojumā ierindojās trešajā vietā, bet žūrijas vērtējumā bija piektais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu