Māris Grigalis un «Transleiteris» kausē dāmu sirdis ar «Mūžīgo liesmu»

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pārsteigumu 8. martā ir sagādājis duets «Transleiteris», kuri kopā ar televīzijas personību Māri Grigali ir radījuši videoklipu dziesmai «Mūžīgā liesma». Grupas «Atomic Kitten» kompozīcijas «Eternal Flame» latviskojums ir romantisks sveiciens dāmām sieviešu dienā.

Dueta pārstāvis Edžus Ķaukulis, kurš videoklipā tēlo puķu vīru, stāstīja, ka ideja par šo sveicienu ir briedusi ilgi: «Konkrēto dziesmu iztulkojām jau pagājušajā gadā astotajam martam, taču pirmo versiju videoklipam tā arī nepaspējām pabeigt. Gaidot nākamo gadu, es sapnī redzēju vīziju scenārijam par puķēm un autoservisu, tāpēc šogad izlēmām, ka ir jāsaņemas un jāizdara lietas līdz galam.»

«Transleitera» pārstāvis arī atzina, ka lomu sadalījums noticis pavisam dabiskā ceļā: «Es vēlējos pataustīt puķes, Lauris vēlējās pataustīt uzgriežņu atslēgu, bet Mārim bija līdzi uzvalks.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu