«X Faktora» fināliste Adriana Miglāne izdod savu debijas singlu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Savā 18. dzimšanas dienā jaunu deju mūzikas skaņdarbu ir izdevusi latviešu mūziķe un «TV3» šova «X Faktors» trešās vietas ieguvēja Adriana Miglāne. Dziesma «Without You» ierakstīta, sadarbojoties ar populāro producentu un dīdžeju Rodionu Gordinu, kurš ir veiksmīgi sadarbojies arī ar citiem populārākajiem latviešu māksliniekiem, kā Markus Riva, «Ryga», DJ Ella, Edvards Grieze u.c.

«Dziesma «Without You» ir mans spogulis, vesels stāsts. Šīs dziesmas vārdus rakstīju vēlu naktī, jo tieši tad pārdomāju visu, kas piedzīvots un pārdzīvots. Dziesma ir par to, ka pēc negaisa vienmēr nāk saule, bet šoreiz pēc sāpīgas mīlestības nāks gaisma. Ir grūti atgūties pēc sāpīga pārdzīvojuma, bet es šos pārdzīvojumus ielieku dziesmā,» stāsta Adriana. «Šī ir mana pirmā nopietnā sadarbība ar Latvijā zināmu deju mūzikas producentu, tāpēc esmu jo īpaši priecīga - mans mērķis bija radīt sev ļoti tuvu skaņdarbu, kas sadarbībā ar Rodionu ir pilnībā izdevies. Mums izveidojās ļoti labs kontakts un savstarpējā sapratne, kas ir īpaši svarīga, veidojot šāda veida sadarbību.»

«Rakstot jaunu dziesmu, mans primārais mērķis ir panākt, lai tās skanējums atbilst Eiropas hitu līmenim. Es ļoti nopietni pieeju šim procesam, tāpēc ļoti rūpīgi izvēlos un atlasu vokālistus saviem muzikālajiem projektiem. Pēc pirmās ierakstu sesijas studijā ar Adrianu man jau bija skaidrs, ka viss izdosies kā esmu iecerējis un rezultāts būs ļoti labs. Es ļoti novērtēju to, ka dziedātāja ir izvēlējusies sākt savu solokarjeru, sadarbojoties tieši ar mani. Es zinu, ka viņu gaida gaiša nākotne mūzikas industrijā,» par sadarbību ar Adrianu Miglāni stāsta skaņdarba mūzikas autors Rodions Gordins.

Šobrīd Adriana Miglāne strādā pie jauniem mūzikas projektiem latviešu un angļu valodā, aktīvi koncertē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu