Latvijā populārākā dīdžeja jaunākā hita videoklipā filmējas slaveni ārzemju latvieši

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Labi zināmais latviešu dīdžejs, atraktīvā mūziķu trio «3Live Project» dalībnieks un «EHR» radio šova «Party Service» vadītājs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, laidis klajā savu jaunāko veikumu – radio singlu «Love Is A Gift».

[Ex] da Bass jaunās dziesmas videoklipā redzams aizkustinošs un patiess mīlas stāsts. Klips tapis Amerikā, Ņujorkā. Tā galvenā varoņa lomā redzams latviešu aktieris Valdis Čirksts, kurš dzīvo ASV un ir filmējies vairākās amerikāņu mākslas filmās un seriālos, piemēram, «Elementāri, Vatson!» (Elementary) un «Melnais saraksts: Atpestīšana» (The Blacklist: Redemption). Klipā filmējusies arī Valda sieva, latviešu izcelsmes modele Līga Freimane. Gluži tāpat kā «Love Is A Gift» videoklipā, Valdis un Līga patiešām satikās Ņujorkā.

«Love Is A Gift» vārdu autore ir populārā igauņu dziedātāja Jana Kask. Dziesma tapusi «Labo ierakstu studijā» Rīgā, piedaloties Lotaram Lodziņam, Jānim Kalvem un Matīsam Naglem, bet tās vokālo daļu iedziedājusi gados jaunā un talantīgā dziedātāja Agnese Stengrevics, kuru Latvija plašāk iepazina kā Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases konkursa «Supernova 2018» dalībnieci. Dziesmā «Love Is A Gift», kas vairāk tiks virzīta uz Eiropas un Amerikas tirgu, viņa piedalās ar pseidonīmu Agnesse.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu