Ļaudis satrauc Krievijas «Eirovīzijas» pārstāves dzīvais izpildījums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šogad «Eirovīzijas» dziesmu konkursā Krieviju pārstāvēs Jūlija Samoilova, kurai pērn tika liegta dalība konkursā, kas risinājās Ukrainā. Atklātībā nonācis kāds video, kurā dzirdams, cik Jūlijai ir «švaks» dzīvais izpildījums.

Video dzirdams dziesmas studijas ieraksts un Jūlijas dzīvais izpildījums «Eirovīzijas» iesildīšanās ballītē, kas sakrita vienā dienā ar dziedātājas dzimšanas dienu.

Pat cilvēki bez muzikālās izglītības saklausīs Jūlijas dzīvajā izpildījumā šķības notis.

Ļaudis pie publiskotā video raksta, ka ir pārsteigti par šādu iznākumu un pieprasa paskaidrojumu no dziedātājas.

Samoilova sociālajā vietnē «Instagram» saviem sekotājiem atbildējusi, sakot, ka tas viss uztraukumu dēļ. «Tā bija grūta, atbildīga un aizņemta diena. Savu dzimšanas dienu atstāju otrajā plānā un veltīju visu savu uzmanību «Eirovīzijai». Es biju ļoti sanervozējusies, vairāk nekā parasti, un tas sabojāja manu garastāvokli. Dodoties uz skatuves, jutos izsmelta. Vēl viena mācība - mazāk stresa, būs labāki rezultāti. Paldies visiem, kuri mani atbalsta,» tā dziedātāja.

Вчера был трудный, ответственный, насыщенный день. День рождения лично для меня ушёл на второй план и мое внимание было полностью переключено на Евровизионное Припати. Я ужасно перенервничала, чем собственно и подпортила себе настроение, вымоталась и к выступлению была никакой.. ещё один урок - меньше нервов - лучше результат. Благодарю всех, кто поддерживает меня?? Собрались, работаем! Make-up: @svetllana____ Hairstyle: @maxhairstyler Style: @bboswfashion #евровидение2018 #дружба #юлиясамойлова #juliasamoylova #eurovision2018 #friends

A post shared by Julia Samoylova/Юлия Самойлова (@jsvok) on

Kā zināms, pērn Krievija nepiedalījās «Eirovīzijā», kas risinājās Kijevā, Ukrainā, jo dziedātāja Jūlija Samoilova iepriekš bija pārkāpusi Ukrainas likumdošanu, nelegāli apmeklējot Krievijas okupēto Krimu.

Šogad «Eirovīzija» notiks Lisabonā, Portugālē. Latviju pārstāvēs dziedātāja Laura Rizoto (Laura Rizzotto) ar dziesmu «Funny Girl».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu