«X Faktors» aktīvi gatavojas šova otrajai sezonai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau maijā sešās Latvijas pilsētās viesosies «TV3» vērienīgā muzikālā televīzijas projekta «X Faktors» komanda, lai uzklausītu un izvērtētu muzikālos talantus un atrastu tos, kuriem dot iespēju sevi parādīt uz lielās šova skatuves.

Atlasēs potenciālos dalībniekus vērtēs «X Faktora» producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, projekta muzikālā producente Maija Sējāne un mūziķis, dīdžejs un «X Faktora» vadītājs Markus Riva.

Pieteikšanās mājaslapā X Faktors.lv iespējama līdz 11. maijam, bet jau no 7. maija sāksies atlases Latvijas reģionos. Atgādinām, ka pieteikšanās iespējama trīs kategorijās: dalībniekiem vecuma grupās 16-25 un 25+, kā arī vokālajām grupām.

Tiem, kuri vēl tikai meklē sevī drosmi pieteikties, šova vadītājs Markus Riva iesaka nebaidīties: «Mēs dzīvē nekad nezinām, kura var kļūt par mūsu lielo iespēju. Iespējams, tieši «X Faktors» varētu būt tas pagrieziena punkts, kas var izmainīt dzīvi uz visiem laikiem. Dalība šovā var būt pirmais solis, lai nodarbotos to, kas patiešām patīk – būt uz skatuves un dziedāt. Ja tu paliksi sēžot un domājot, kā būtu, ja būtu, nekas nenotiks – lai gan katram no mums zvaigznēs ir ierakstīts viņa ceļš, pašam ir jāiet zvaigznēm pretī.»

«X Faktora» vadītājs iedrošina arī tos, kuri uz skatuves nav kāpuši un līdz šim dziedājuši savam vai pašu tuvāko priekam: «Dalība šovā ir laba skola, un tur ir daudz profesionālu un atsaucīgu cilvēku, kuri palīdz. Pārliecība par sevi nāk tikai ar laiku un praksi, un «X Faktors» ir iespēja tīrradnim no nulles punkta kļūt par Vislatvijas varoni.»

«X Faktora» atlases Latvijā:

  • 7. maijs – Liepāja;
  • 8. maijs – Valmiera;
  • 9. maijs – Jelgava;
  • 10. maijs – Rēzekne;
  • 11. maijs – Jēkabpils
  • 12. maijs - Rīga.

«X Faktors» ir televīzijas realitātes šovs, kura mērķis ir atrast jaunus dziedošus talantus. Šā projekta pirmajā sezonā uzvaras laurus plūca Arturs Gruzdiņš, balvā iegūstot 10 tūkstošus eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu