Kā rit skandalozā «Ērkšķu» šova zvaigznes Lauras ģimenes dzīve?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju sociālā projekta «Caur ērkšķiem uz..» iepazītā dalībniece Laura kopā ar ģimeni kļuvuši par galvenajiem varoņiem vēl kādā televīzijas projektā, kanāla TV3 šovā «Tēta nedienas Latvijā», kas sniedz lielisku iespēju vīriešiem uz savas ādas izjust, ko nozīmē būt mammai, savukārt pašām mammām tā ir atelpa no ikdienas rutīnas.

Laura šovā, kas pie skatītājiem nonāca 18. aprīlī, atklāja līdz šim nezināmus faktus par viņas attiecībām ar vīru Edgaru.

Laura ar Edgaru iepazinās pirms astoņiem gadiem. Spītējot liktenim un vecākiem, abi jaunieši aizgāja no mājām, lai sāktu kopdzīvi.

Būdama vien 16 gadus veca, Laura palika stāvoklī, un nu pāris audzina trīs bērnus - Timuru (6), Anastasiju (5) un Iļju (1,5). Tāpat ģimenes ligzdiņā dzīvo arī Lauras brālis, kuram ir 17 gadi.

«Caur ērkšķiem uz..» iepazītā dalībniece visu savu laiku pavada rūpējoties par bērniem un kārtību mājās, savukārt Edgars strādā automazgātuvē un brīvajā laikā izvēlas slinkot.

Lai arī, pēc Lauras vārdiem, viņas vīrs ir ļoti atbildīgs, šovā redzētais līdzinās īstai spriedzes filmai - jau pirmajā mammas prombūtnes dienā mazajai Anastasijai tika saplēstas brilles, un piedzīvoti puņķi un asaras. Lai arī Edgars tika galā ar visiem uzdevumiem un papildināja ģimenes budžetu ar 500 eiro, viņš sacīja, ka vairs nekam tamlīdzīgam nepiekritīs un par nopelnīto naudu labprāt nopirks televizoru, ledusskapi un uztaisīs sev tetovējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu