Kronēta «Mrs. Latvija 2018» uzvarētāja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektdien, 27. aprīlī, VEF kultūras pilī risinājās skaistumkonkursa «Mrs. Latvija» fināls, kurā uz kroni pretendēja 32 dāmas vecumā no 26 līdz 45 gadiem.

Daiļavas vairāku nedēļu garumā cīnījās par titulu «Mrs. Latvija 2018» - viņas žūriju pārsteidza ar saviem talantiem, kā arī sniedza profila intervijas, lai pierādītu, ka tieši viņas ir pelnījušas uzvaru konkursā.

Finālā 27. aprīlī meitenes izrādīja savu graciozo stāju un ķermeni trīs uznācienos - nacionālajā tērpā, peldkostīmā un vakarkleitā.

Arī TVNET lasītājiem bija iespēja balsot par savu simpātiju - vislielāko balsu skaitu saņēma trīs bērnu māmiņa Sofija Skorinkina no Ogres.

Par «2. Vice Mrs. Latvija» tika kronēta Dālija Gaile no Rīgas, bet par «1. Vice Mrs. Latvija» tika atzīta Oksana Gorskaja no Rīgas rajona.

Titulu «Mrs. Latvija 2018» saņēma rīdziniece Sigita Cīrule.

Kronēšanas ceremoniju vadīja aktieris Rihards Lepers, bet ar muzikāliem priekšnesumiem priecēja šova «X Faktors» finālists Aivo Oskis, dziedātāja Sandija Vīgante un dziedātājs Dima Milenins.

Kā zināms, konkursu rīko Kristīne Lindenblate (fonds «Miss & Mrs. Top of the World») un Valērija Maleviča (skaistuma salons «Malevich Beauty Studio»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu