Laura Rizoto izaicinošā tērpā iemēģina lielo Eirovīzijas skatuvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting

Dziedātāja Laura Rizoto (Laura Rizzotto) un Latvijas delegācija 1. maijā ieradās Eirovīzijas dziesmu konkursa norises vietā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā un jau 2. maijā pirmo reizi kāpa uz lielās skatuves.

Kā zināms, Rizoto Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs ar pašas sarakstīto dziesmu «Funny Girl», kas uzvarēja Latvijas Televīzijas autoru un izpildītāju konkursā «Supernova 2018».

Tērpu un stilu Rizoto Eirovīzijas priekšnesumam ir veidojusi zīmola «Baronessa» dizainere Marta Bērzkalna. Lai sagatavotu lielās skatuves priekšnesumu, ar Lauru strādāja arī horeogrāfe Līga Liberte.

Eirovīzijas dziesmu konkurss, kas šogad norisināsies jau 63. reizi, un Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notiks pirmo reizi, pateicoties Salvadora Sobrala uzvarai pērn ar dziesmu «Amar pelos dois». Kopumā konkursā piedalīsies 43 valstis un finālisti tiks noskaidroti divos pusfinālos, kas notiks 8. maijā un 10. maijā. Izšķirošā cīņa par uzvaru šā gada dziesmu konkursā norisināsies lielajā finālā 12. maijā.

Rizoto konkursa uzstāsies otrajā pusfinālā ar 14. kārtas numuru. Latvijas pārstāvei būs jākonkurē ar Norvēģijas, Rumānijas, Serbijas, Sanmarīno, Dānijas, Krievijas, Moldovas, Nīderlandes, Austrālijas, Gruzijas, Polijas, Maltas, Ungārijas, Zviedrijas, Melnkalnes, Slovēnijas un Ukrainas pārstāvjiem.

Abus starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālus, kā arī finālu varēs vērot tiešraidē kanālā «LTV1».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu