Krievijas «Eirovīzijas» pārstāve ar švaku izpildījumu sāk mēģinājumus uz lielās skatuves

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Jau 10. maijā «Eirovīzijas» otrajā pusfinālā turēsim īkšķus par Latvijas pārstāvi Lauru Rizoto (Laura Rizzotto). Tāpat otrajā pusfinālā uzstāsies arī Krievijas pārstāve Jūlija Samoilova, kura iepriekš kritusi ļaužu nežēlastībā ar savu dzīvo izpildījumu. Fani atzinuši, ka arī uz lielās «Eirovīzijas» skatuves Jūlija izklausoties ļoti vāji.

«Briesmīga balss!», «Tas ir šausmīgi!», «Fiasko!», «Jūs esat kurli? Viņa taču neprot dziedāt!» un tamlīdzīgi komentāri publiskoti pie video no pirmā mēģinājuma Lisabonā, Portugālē.

Šī nav pirmā reize, kad cilvēki ir sašutuši par dziedātājas balsi - aprīļa sākumā risinājās «Eirovīzijas» iesildīšanas ballīte, kas sakrita vienā dienā ar Jūlijas dzimšanas dienu.

Toreiz Samoilova atzina, ka pie vainas bijis uztraukums. «Tā bija grūta, atbildīga un aizņemta diena. Savu dzimšanas dienu atstāju otrajā plānā un veltīju visu savu uzmanību «Eirovīzijai». Es biju ļoti sanervozējusies, vairāk nekā parasti, un tas sabojāja manu garastāvokli. Dodoties uz skatuves, jutos izsmelta. Vēl viena mācība - mazāk stresa, būs labāki rezultāti. Paldies visiem, kuri mani atbalsta,» tā dziedātāja.

Вчера был трудный, ответственный, насыщенный день. День рождения лично для меня ушёл на второй план и мое внимание было полностью переключено на Евровизионное Припати. Я ужасно перенервничала, чем собственно и подпортила себе настроение, вымоталась и к выступлению была никакой.. ещё один урок - меньше нервов - лучше результат. Благодарю всех, кто поддерживает меня?? Собрались, работаем! Make-up: @svetllana____ Hairstyle: @maxhairstyler Style: @bboswfashion #евровидение2018 #дружба #юлиясамойлова #juliasamoylova #eurovision2018 #friends

A post shared by Julia Samoylova/Юлия Самойлова (@jsvok) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu