TVNET no Portugāles: «Eirovīzijas» vadītājas priecēs ar dekoltē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Šogad «Eirovīziju» vadīs četras seksīgas vietējās ekrāna zvaigznes, kas jau pašas par sevi ir visai seksapīlas. Taču skaistu sievieti vēl vairāk spēj izcelt iespaidīgs dekoltē. Un tieši to mēs varēsim jau rīt novērtēt, skatoties Eirovīzijas pirmo pusfinālu, no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Televīzijas seja Katarīna Furtado lielāko daļu dzīves ir pavadījusi pie okeāna un par savu mīļāko krāsu uzskata zilu. Un savus skatuves tērpus viņa vienmēr izvēlas tieši šajā krāsā. Arī Eirovīzija nebūs izņēmums, un dāma būs tērpta zilā kleitā ar pamatīgu dekoltē. Seriāla «NCIS» fani noteikti novērtēs aktrises Danielas Ruah žaketes izgriezumu. Savukārt teātra dīva Silvija Alberto uz skatuves rīt kāps spilgti sarkanā kleitā.

Kā zināms, pirmais pusfināls gaidāms otrdien, 8. maijā, savukārt Latvijas pārstāves Lauras Rizoto (Laura Rizzotto) uzstāšanos varēs vērot otrajā pusfinālā ceturtdien, 10. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu