TVNET no Portugāles: Līdzšinējo «Eirovīzijas» līderi no Izraēlas izkonkurē Čehijas puisis

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Pirmdien, 7. maijā, Lisabonā esošajā «Lisabon Pavilion» risinājās pirmā pusfināla dalībnieku uzstāšanās žūrijas vērtējumam. Uz skatuves kāpa trīs mūsu kaimiņvalstu - Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas pārstāvji, kā arī viena no galvenajām šā gada konkursa favorītēm - dalībniece no Izraēlas Netta, no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Jau šovakar, 8. maijā, skatītājiem savos ekrānos būs iespēja vērot tiešraidi no Lisabonas, kur risināsies «Eirovīzijas» pirmais pusfināls. Taču jau vakar pirmie pusfinālisti stājās žūrijas priekšā. Protams, šo konkursa daļu mediji drīkst vērot, taču strikti aizliegts to iemūžināt un publicēt. Tomēr grēks būtu nepadalīties ar karstākajām baumām no šā pasākuma.

Pirmajā pusfinālā uzstājās arī trīs mūsu kaimiņvalstu dalībnieki. Visdrīzāk, vieta finālā būs tikai igaunietei Elīnai Nečajevai un baltkrievam Ņikitam Aļeksejevam.

Lielākā uzmanība pirmajā pusfinālā ir pievērsta Izraēlas dalībniecei Nettai. Un tieši viņas uzstāšanās vokāli bija viena no kļūdainākajām. Šeit, Lisabonā, «Eirovīzijas» preses centrā jau steidz apšaubīt viņas iekļūšanu pat finālā. Principā Nettas likteni izšķirs tieši viņas uzstāšanās šā vakara tiešraidē un skatītāju labvēlība. Pēc neoficiālas informācijas žūrija Nettu ir pažēlojusi un ievietojusi sava vērtējuma vidusdaļā.

Ja šovakar tiešraidē savu šīs dienas uzstāšanos 100% spēs atkārtot Čehijas pārstāvis Mikolass Josefs, ir visai skaidrs, ka viņš šogad būs reālākais pretendents uz uzvaru. Saldā paskata puisēns pārsteidza ar spēju lieliski atkārtot frīkainākās tā sauktā «backpack kid» kustības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu