Liepājā dots starts «X Faktora» otrās sezonas atlasēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Pirmdienas, 7. maija, pēcpusdienā Liepājā tika dots starts pasaulē populārā talantu šova «X Faktors» Latvijas versijas atlasēm

Liepājas Olimpiskajā centrā pulcējās prāvs potenciālo «X Faktora» dalībnieku pulciņš, lai stātos žūrijas priekšā – viņus vērtēja «X Faktora» producenti Guntars Gulbiņš un Ilze Ūdre, projekta muzikālā producente Maija Sējāne un mūziķis, dīdžejs un «X Faktora» vadītājs Markus Riva.

Jau šajā atlasē atklājās vairāki spilgti talanti, bet «X Faktora» radošā komanda atgādina – talantu noklausīšanās dažādās Latvijas pilsētās norisināsies līdz sestdienai, 12. maijam.

«Mēs aicinām būt drosmīgiem. Ja tev ir bijis sapnis saistīt savu dzīvi ar mūziku vai nokļūt uz lielās skatuves, tad nebaidies – nāc un rādi savu talantu. Izmanto iespēju! Vienīgais sliktais, kas var notikt, – tu vari palaist garām iespēju piepildīt savu sapni,» aicina «X Faktora» komanda.

Tiem, kuriem šķiet, ka viņi nav gatavi atlasei, producenti atgādina, ka pēdējā brīža faktors var būt izšķirošais – pirmās sezonas uzvarētājs Arturs Gruzdiņš piedalīties atlasē bija nolēmis pēdējā brīdī, tikai atlases dienā izlemjot, kādu dziesmu izpildīs, bet tas nestājās ceļā veiksmīgai dalībai projektā un triumfam.

Uzzini, kur risināsies "X Faktora" otrās sezonas atlases!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu