TVNET no Portugāles: Igauņi plosās «Eirovīzijas» burziņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

«Eirovīzijas» pirmais pusfināls mūsu kaimiņvalstīm Lietuvai un Igaunijai noslēdzās ar iekļūšanu finālā. Bruņojušies ar savu valstu karogiem, igauņu fani kuplā skaitā baudīja nakts dzīvi «Eirovīzijas» afterparty ballītē, no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Pirmais «Eirovīzijas» pusfināls noslēdzās ar vētrainu ballīti, kas risinājās Lisabonā esošajā «Euroclub». Līksmība ballītē valdīja līdz pat rītam.

Kuplā skaitā savas valsts iekļūšanu finālā atzīmēja mūsu kaimiņi igauņi. Visos trijos kluba stāvos bija manāmi ballētāji ar Igaunijas karogiem ap pleciem.

Kā saka kaimiņvalsts «Eirovīzijas» fani uz Elīnu tiek liktas lielas cerības arī finālā. «Šis ir pirmais gads, kad neviens neapšauba izdarīto izvēli, kuru vajadzēja sūtīt uz Lisabonu pārstāvēt mūs Eirovīzijā. Dziesma ir laba un skatuves efekti aizrauj visu Eiropu. Mēs patiešām lepojamies ar mūsu Elīnu,» sarunā ar TVNET sajūsmu neslēpj Eirovīzijas fans no Igaunijas Taavi Seet.

Jau vēstīts, ka pirmajā «Eirovīzijas» pusfinālā ceļazīmi uz finālu izcīnīja Austrijas, Kipras, Izraēlas, Čehijas, Bulgārijas, Albānijas, Somijas, Īrijas, Lietuvas un Igaunijas pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu