TVNET no Portugāles: Kura seksīgāka - mūsu Laura vai Sanmarīno Džesika?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting

Jau šovakar Lisabonā risināsies «Eirovīzijas» lielais pusfināls. Liela uzmanība, protams, tiek pievērsta dalībnieku skatuves tērpiem. Mūsu Laura jau ir ieguvusi iesauku «Lady in red». Tomēr šovakar uz skatuves būs vēl viena dalībniece sarkanā mežģīņu kleitā. Kurš tērps ir seksīgāks?

Uz «Eirovīzijas» skatuves tiek pievērsta uzmanība pilnīgi visam, un liela nozīme ir tieši skatuves tērpiem.

Šā vakara pusfināls tērpu ziņā būs visai daudzveidīgs. Dānijas pārstāvis Rasmusens izskatīsies pēc sena skandināvu vikinga. Un viņš droši var filmēties kādā no seriāla «Vikingi» epizodēm.

Mūziķis Melovin no Ukrainas izkāps no improvizēta zārka un līdzināsies leģendārajam asinssūcējam grāfam Drakulam. Un Eirovīzijas fani no Rumānijas viņu par to dievina.

Mūsu Laura uz skatuves būs redzama seksīgā sarkanā kleitā ar mežģīņu elementiem. Tiesa, daudzi jau sākuši Lauras tērpu salīdzināt ar Sanmarīno pārstāves Džesikas sarkano mežģīņu kleitu. Kurš tērps ir seksīgāks šeit, Lisabonā, esošajā preses centrā, domas atšķiras. Par labu Laurai kalpo fakts, ka viņa kontaktos ar presi ir bijusi ļoti atvērta un draudzīga. Un daudzi tur īkšķus par viņas iekļūšanu finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu