TVNET no Portugāles: Nolemtības sajūtu neizrāda

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thomas Hanses

Ceturtdien, 10. maijā, Lisabonā, Portugālē, risinājās dziesmu konkursa «Eirovīzija» otrais pusfināls. Diemžēl Latvijas pārstāve Laura Rizoto (Laura Rizzotto) finālā neiekļuva, tomēr, kā no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle, nolemtības sajūtu neizrādīja.

Jānis Ogle ziņo, ka vakar pirms rezultātu paziņošanas jau izskanēja runas, ka diemžēl mūsu Laura Rizoto minēta starp tiem, kas, visdrīzāk, nepārvarēs pusfināla slieksni.

Latvijas delegācija «green room» jeb aizskatuvē turpināja gaidīt rezultātus ar pozitīvu noskaņu, un nolemtība viņu sejās nebija redzama.

Pati Laura pēc rezultātu paziņošanas sociālajā vietnē «Twitter» pateicās saviem faniem par atbalstu: «Es atdevusi «Eirovīzijai» sevi visu, un tā bija lieliska pieredze. Paldies, Latvija, ka ticēji man, esmu tik pateicīga par šo iespēju - mana dzīve vairs nebūs tāda kā agrāk. Es jūs visus mīlu.»

Jau vēstīts, ka otrajā pusfinālā no 18 dalībniekiem finālam kvalificējās 10 dalībnieki no Serbijas, Moldovas, Ungārijas, Ukrainas, Zviedrijas, Austrālijas, Norvēģijas, Dānijas, Slovēnijas un Nīderlandes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu