Krievijas «Eirovīzijas» pārstāve kritusi fanu nežēlastībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Ceturtdien, 10. maijā, Lisabonā, Portugālē, risinājās «Eirovīzijas» otrais pusfināls, kurā tika noskaidroti 10 finālisti. Finālā diemžēl neiekļuva Laura Rizoto. Par Lauras sniegumu eksperti un atbalstītāji izteikušies visnotaļ pozitīvi, savukārt Krievijas pārstāve Jūlija Samoilova kritusi fanu nežēlastībā.

Samoilova nevienā no mēģinājumiem, kā arī koncertā, kuru vērtēja žūrija, neizcēlās ar pārliecinošu vokālu. Arī otrajā pusfinālā Krievijas pārstāve vokāli sniedza ļoti vāju priekšnesumu.

Pie publiskotā otrā pusfināla priekšnesuma video vietnē «YouTube» Jūlija saņēmusi skarbus komentārus arī no Krievijas atbalstītājiem: «Vajadzēja divus gadus, lai parādītu šo?!», «Manas ausis!», «Visu laiku sliktākais priekšnesums!»

Pēc rezultātu paziņošanas Jūlija iemūžināta mirkstot asarās. Kā zināms, viņa finālā neiekļuva.

Jau vēstīts, ka no otrā pusfināla finālā iekļuva Serbija, Moldova, Ungārija, Ukraina, Zviedrija, Austrālija, Norvēģija, Dānija, Slovēnija un Nīderlande.

Fināls notiks 12. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu