TVNET no Portugāles: Nīderlandes pārstāvis rupji «pasūta» žurnālistu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Lipīgi pozitīvā kantri stila dziesma no Nīderlandes uzrunāja Eiropu, un dziesminieks Vaeilons ir ticis finālā. Tiesa daudzus mulsināja, kāds īsti vēstījums viņa priekšnesumā ir afrikāņu dejotājiem, - to pēc pusfināla notiekošajā preses konferencē viņam pajautāja arī britu žurnālists. Jautājums tik ļoti nokaitināja mūziķi, ka viņš atļāvās pat publiski pateikt «f*ck you».

Iespējams, pārgurums pēc visiem mēģinājumiem un garās tiešraides stundas Eirovīzijas pusfinālā vainojams faktā, ka nīderlandiešu dziesminieks uz oficiālo preses konferenci ieradās īgnā noskaņojumā. Pat uz sev uzdotajiem komplimentārajiem jautājumiem no tautieša puses viņš atbildēja visai strupi un nelaipni.

Savukārt, kad žurnālists no britu medija uzdeva jautājumu, kāds ir viņa kantri dziesmas un afrikāņu dejotāju kopīgais priekšnesuma vēstījums, dziesminieks aizsvilās. «Es uz skatuves dziedu savu dziesmu, daru to no sirds ar patiesām emocijām. Viņi dejo savu nacionālo deju, dara to no sirds. Ko īsti tu man tagad vaicā,» atjautāja Vaeilons. Žurnālists, mēģinot mīkstināt gaisotni, taisnojās, ka jautājums ir par to, kas īsti priekšnesumā vieno šos dažādos stilus. «Kāpēc kaut kam jābūt vienojošam. Es dziedu, jo tas man ir asinīs, tā ir mana vieta uz skatuves. Viņi dejo, jo tas ir viņu aicinājums. Es uz skatuves daru to, ko es māku, un dejotāji lieliski dara to, ko viņi māk. F*ck you, nevajag visam meklēt pamatojumu. Mēs esam mākslinieki,» savu neapmierinātību oficiālās preses konferences laikā neslēpa finālists no Nīderlandes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu