TVNET no Portugāles: Lietuviešu Ieva aizkustina žūriju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Piektdien, 11. maijā, Portugāles galvaspilsētā noslēdzās lielā fināla ģenerālmēģinājums un līdz ar to arī starptautiskās žūrijas balsojums. Nakts koncerts krietni pamainīja viedokli, kuri īsti ir šī konkursa favorīti un pretendenti uz uzvaru. Ar savu vienkāršību un izcilo vokālo sniegumu publiku patiesi aizkustināja mūsu brāļuku lietuviešu pārstāve Ieva Zasimuskaite. Un šobrīd tieši viņa tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajām pretendentēm arī uz uzvaru, no Lisabonas ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Prognozēt «Eirovīzijas» rezultātus ir faktiski neiespējami un bukmeikeru likmes ir visai atšķirīgas starp to, ko baumo šeit uz vietas konkursa norises vietā Lisabonā. Turklāt, milzīga nozīme uzvarētāja noteikšanā ir tieši žūrijai.

Savu darbu starptautiskā žūrija ir oficiāli beigusi. Un pēc neoficiālas informācijas, tas varētu būt visai pārsteidzošs. Līdzšinējie līderi ir noslīdējuši par pāris pozīcijām. Un par pārsteigumu daudziem šobrīd kā reālāko pretendenti uz uzvaru min mūsu kaimiņvalsts pārstāvi lietuvieti Ievu Zasimuskaiti.

Jāsaka ļoti pelnīti, sniegums bija sirsnīgs un baudāms. Savā vienkāršībā ar izcilu vokālo un emocionālo sniegumu meitene tiešām aizkustināja visus klātienē esošos ģenerālmēģinājuma apmeklētājus.

Vai Lietuvai atkal būs jārīko «Eirovīzijas» konkurss noteiks arī tas, cik labi viņa uzstāsies konkursa tiešraidē?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu