TVNET no Portugāles: Monstri ieņem Eirovīzijas preses centru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Lielajā Eirovīzijas finālā par uzvaru cīnīsies Somijas pārstāve Sāra Alto ar dziesmu «Monsters». Un, protams, šīs valsts lielākie monstri ir 2006. gada Eirovīzijas uzvarētāji grupa «Lordi».

11. maijā Portugāles galvaspilsētā Lisabonā norisinājās lielā fināla ģenerālmēģinājums, kuru vēroja arī starptautiska žūrija. Atbalstīt savu tautieti Sāru Alto no Somijas ierādās grupas «Lordi» galva Mr. Lord. Dažas stundas pirms fināla ģenerālmēģinājuma presei tika solīta iespēja īpašā preses konferencē satikt somu monstrus, taču tā nenotika un no interviju telts mediji devās atpakaļ uz preses centru, neslēpjot savu vilšanos.

Jau pēc pāris minūtēm tieši preses centrā atskanēja skaļš rēciens: «Monsters is here!» Dziedot savas dziesmas piedziedājumu, Sāra Alto kopā ar Mr. Lord soļoja cauri preses centram. «Monstri ir kopā. Monstri ir vienoti, un mēs ejam pēc uzvaras,» paziņoja somi un devās uz fināla ģenerālmēģinājumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu