Jautrā burziņā atklāta «Viņas melo labāk» sestā sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Smaidi, brīnišķīgs laiks un lieliska kompānija – tieši tā īsumā var raksturot pirmdien, 14. maijā, Andrejsalas restorānā «Riga Sunset Lounge» notikušo TV3 seriāla «Viņas melo labāk» sestās sezonas atklāšanas pasākumu.

«Atklāt seriāla «Viņas melo labāk» sesto sezonu ir patiešām priecīgs notikums. Mums kopā ar «Viņas melo labāk» komandu ir izdevies radīt tautā mīlētu seriālu, un mēs turpināsim veidot latviešu seriālu tradīcijas,» sveicot ar jaunās sezonas sākumu, atzina «All Media Baltics» vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

Atzīmējot sestās sezonas startu, skatītājus un seriāla «Viņas melo labāk» uzticamos fanus gaidīja kāds pārsteigums. «Arī jaunajā sezonā mēs saglabāsim to labāko – aizraujošu stāstu, amizantas scēnas un daudz pārsteigumu. Visa centrā ir mūsu zieds – labākie pašmāju aktieri. Daudziem par prieku šis kļūs ne tikai par šīs vasaras, bet arī rudens karstāko seriālu. Mēs ceram, ka šī ziņa daudzus iepriecinās,» atklāja Zūzena.

Svinot ilgi gaidīto atkalredzēšanos, pirmdienas pēcpusdienā Daugavas krastā vienkopus bija pulcējušies vairāki seriālā jau redzētie un skatītāju jau iemīļotie varoņi, kuri savā pulkā sveica arī jaunpienācējus.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta Ditai Lūriņai, kuru šajā sezonā iepazīsim kā sirsnīgo provinces meiteni Ligitu, un Kristianam Kareļinam, kuru jau labi zinām kā automehāniķi Konstantīnu. Kas gan tā būtu par ballīti bez mūzikas, un par to šoreiz, daudziem par pārsteigumu, gādāja tieši Kostja kopā ar grupu «Gapoljeri».

Sanākušajiem viesiem bija iespēja ne tikai nedaudz vairāk uzzināt par varoņu gaitām, bet arī pašiem pirmajiem noskatīties «Viņas melo labāk» jaunās sezonas pirmo sēriju, kas apliecināja – kaislības, intrigas, meli, priekpilni mirkļi, smieklīgi pārpratumi un mīlestība varoņu dzīvēs virmot virmos.

«Šis ir brīnišķīgs, neaizmirstams un aizraujošs piedzīvojums,» pievienošanos «Viņas melo labāk» aktieru komandai vērtē Zane Dombrovska, kura seriālā iejutusies Madaras lomā. Prieku par sastrādāšanos ar lielisko «Viņas melo labāk» komandu pauda arī Jurģis Spulenieks, kurš sanākušos iepazīstināja ar savu varoni Nauri – vienkāršu puisi, kurš nonācis sarežgītā situācijā, kļūstot par apgādnieku divām mazajām māsiņām.

Pasākumā piedalījās arī Lelde Dreimane, Andris Bulis, Evija Skulte, Elīna Vāne un Māris Bezmers, bet neklātienē kolēģiem un faniem sveicienus sūtīja Lauris Dzelzītis, Anete Krasovska, Mārtiņš Upenieks, Velta Straume, Juris Bartkevičs, Ieva Florence, Gints Andžāns, Dainis Gaidelis, Inga Tropa, Gints Grāvelis, Lauris Reiniks, Sarmīte Rubule, Liene Sebre, Edijs Zalaks un Jānis Āmanis.

«Viņas melo labāk» atgriezīsies pie TV3 skatītājiem 21. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu