Necerēti laimīgi noslēdzies seriāls «Svešā seja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 17. maijā, savu pēdējo sēriju piedzīvoja pašmāju seriāls «Svešā seja», kas pie skatītājiem nonāca pērnajā septembrī. Lai arī seriāla pirmā sērija sākās ar šāvienu un intrigām, tā noslēgums ir visai laimīgs - ar bildinājumu.

Pašmāju seriāls «Svešā seja» savu pirmizrādi piedzīvoja 2017. gada 18. septembrī, un sākotnēji seriāla sižetiskās līnijas centrā savijās stāsts par plastisko ķirurģiju un netīro biznesu, noklusētu patiesību ģimenē, kā arī mīlestību un cerību. Turpretim otrā sezona savu ceļu pie skatītājiem sāka ar lielām rokādēm seriāla galvenajā vēstījumā, lielāku uzmanību pievēršot galveno varoņu savstarpējām attiecībām, akcentējot mīlestību un ģimenes vērtības, kā arī humoram, bet kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

Seriālā piedalījušies tādi aktieri kā Iveta Pole, Egils Melbārdis, Dārta Daneviča, Kaspars Dumburs, Zigurds Neimanis un citi.

Kā informē TV3 pārstāvji, 17. maijā noslēgsies seriāls «Svešā seja». Tā vietā komanda ir sākusi strādāt pie jauna ikdienas seriāla koncepta un uzsver, ka būs ļoti prasīgi attiecībā uz jaunā seriāla kvalitātes kritērijiem.

«Jauno seriālu veidosim, sekojot pasaules tendencēm un Latvijas skatītāju vēlmēm, – meklēsim saistošu un aktuālu stāstu, turpināsim piesaistīt pašmāju iemīļotākos aktierus un seriālu filmēsim nevis studijā, bet gan reālā vidē. Mēs ticam, ka radīsim seriālu, kas aizraus un neatstās vienaldzīgu mūsu prasīgo skatītāju,» uzsver «All Media Baltics» vadītāja Latvijā Baiba Zūzena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu