Lauras Rizoto priekšnesumam Eirovīzijā pietrūcis finansējuma

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā daudzu valstu izpildītāji pārsteidza pasauli ne tikai ar savu priekšnesumu, bet arī iespaidīgiem specefektiem. Izrādās, ka Latvijas pārstāve, brazīliete ar latviešu saknēm Laura Rizoto, arī būtu gribējusi padarīt savu uzstāšanos neaizmirstamāku, taču lielākais šķērslis bijusi nauda.

«Ne visiem Eirovīzijas priekšnesumiem ir nepieciešama pirotehnika vai salūts. Manā numurā tas galīgi neiederētos. Mūsu komanda vienu brīdi apsvēra iespēju papildināt manu uzstāšanos ar specefektiem, piemēram, hologrammām, bet to izmaksas bija grandiozas un mums vienkārši nebija tam budžeta. Mēs darījām visu, ko varējām, un pilnībā ziedojāmies priekšnesumam,» izdevumam atklāja dziedātāja.

Kā zināms, Laura Rizoto uzstājās otrajā pusfinālā 10. maijā, kurā no 18 dalībvalstīm finālam kvalificējās tikai 10. Latvija ierindojās 12. vietā, vēstīts konkursa oficiālajā mājaslapā.

Žūrijas un skatītāju kopvērtējumā 1. vietā ierindojās Norvēģija ar 266 punktiem, 2. vietā Zviedrija ar 254 punktiem, bet 3. vietā Moldova ar 235 punktiem. Latvijai tika piešķirti 106 punkti.

Jau vēstīts, ka šogad Eirovīzijas finālā 12. maijā uzvaras laurus plūca Netta no Izraēlas ar dziesmu «Toy».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu