Ar jestru aktieru ballīti noslēgsies šovs «Dziesmu duelis»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svinot Latvijas simtgadi un TV3 20 gadu dzimšanas dienu, pavasara cēliens skatītājus pārsteidza ar gaidītu TV atgriešanos. Pēc vairāk nekā 10 gadu pauzes «Dziesmu dueļa» vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare un trīs izcili mūziķi – Uldis Marhilēvičs, Normunds Jakušonoks un Kārlis Lācis – kopīgā spēlē atkal pulcēja Latvijas pazīstamākos aktierus, mūziķus un TV3 raidījumu vadītājus, lai kopā dziedātu un atminētu spēlē «noslēptās» dziesmas.

Piektdien, 18.maijā, plkst. 20:20 pie skatītājiem nonāks «Dziesmu dueļa» atgriešanās sezonas noslēguma šovs.

Tajā kopā ar Latvijas simtgades vasarīgākajām dziesmām uzmanības centrā būs TV3 seriālu muzikālākās zvaigznes – aktieri no četriem Latvijas teātriem.

Normunda Jakušonoka komandā dziesmoto uzdevumu risināšanā metīsies seriāla «Viņas melo labāk» jautrais duets – Liepājas teātra aktrise Karīna Tatarinova un Valmieras drāmas teātra aktieris Māris Bezmers. Kārļa Lāča komandā tiksies seriāla «Svešā seja» priekšniecība un darbaspēks – Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča un Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Egliens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu