Nikolajs Puzikovs laiž klajā vasarīgi karstu dziesmu un mūzikas video

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Rutule

Dziedātājs un Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kārtībnieks Nikolajs Puzikovs vienmēr vēlējies savā repertuārā iekļaut dziesmas, kuras uzrunā klausītājus, ir pozitīvas un kuras varētu skanēt klubos, pludmalēs un privātās ballītēs. Arī viņa jaunākais ieraksts «Ne par ko» ir vasarīga, pozitīva un moderna dziesma. Tās autors ir viens no pēdējā laika ražīgākajiem dziesmu autoriem - Gatis Mūrnieks, ar kuru sadarbība aizsākās, jau ierakstot duetu ar Katrīnu Binderi dziesmā «No ziemeļiem uz dienvidiem».

«Šī ir mūsu sadarbības «otrā sērija». Nenoliedzu, ka man Gata rakstītās dziesmas ļoti simpatizē, jo ir gana vienkāršas, melodiskas un viegli uztveramas. Dziesma «Ne par ko» pievērsa manu uzmanību jau pirmajā klausīšanās reizē. Skaņdarbs rada manī patiesas emocijas un sakrīt ar maniem dzīves notikumiem. Līdz ar to dziesma ir man ļoti personīga. Producents Gints Stankevičs ietērpa dziesmu aktuālās skaņās. Pēc ieraksta studijā dziesma ieguva deju mūzikai raksturīgu skanējumu, kas sākotnēji nebija ieplānots. Manuprāt, galarezultāts ir ļoti labs, un, kā uzsvēra mans draugs, DJ un producents Roberts Lejasmeijers, latviešiem nav daudz šāda stila dziesmu. Noteikti šī nav pēdējā sadarbība ar Gati. Mums padomā ir vēl pāris kompozīcijas, kuras plānojam ierakstīt un izdot,» savu veikumu komentē Puzikovs.

Dziesmas videoklipa autors ir producents DJ Dween (Kaspars Dvinskis), galvenās sieviešu lomas atveidotāja - modele Tīna Lazdāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu