Sadarbībā ar «X Faktora» zvaigzni Rodions Gordins piedāvā savu pirmo singlu latviešu valodā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rodions Gordins mūzikas industrijā aktīvi darbojas jau piecus gadus, bet līdz šim nebija izdevis nevienu dziesmu latviešu valodā. Latvijas simtgadei par godu viņš beidzot izdod savu pirmo dziesmu latviešu valodā sadarbībā ar šova «X Faktors» zvaigzni Adrianu Miglāni.

Karjeras laikā Rodions veiksmīgi sadarbojies ar duetu «Dvīnes», Marku Rivu, Rassell, kā arī vairākiem konkursa «Supernova» dalībniekiem. Kopumā viņš izdevis jau vairāk nekā 10 oriģināldziesmu, taču neviena no tām nav bijusi latviski.

2013. gadā iznāca Rodiona debijas singls «Love me right», kas tika izdots pasaules vadošā deju mūzikas leiblā «Kontor records» Vācijā. Viņa dziesma «Crashing down», kas ierakstīta sadarbībā ar Edvardu Griezi, bija iekļuvusi prestižajā «Grammy» kategorijā «Labākais deju ieraksts», bet iepriekšējais singls ar Marku Rivu «With You» nokļuvis «MTV» rotācijā.

Rodions Gordins: «Es jau sen vēlējos ierakstīt dziesmu latviski, bet visu laiku kaut kā nesanāca. Tuvojoties Latvijas simtgadei, es nolēmu, ka tagad būtu īstais brīdis to izdarīt, un man prieks, ka Adriana Miglāne piekrita ierakstīt arī latviešu versiju mūsu nesen angliski iedziedātajai dziesmai «Without You». Īpašu pateicību es gribu pateikt dziesmas vārdu autoram Oskaram Deigelim, kā arī maniem studijas partneriem - Lotaram Lodziņam un Jānim Kalvem par palīdzību!»

Dziesmas «Kā agrāk» videoklipā galvenajā lomā filmējies talantīgais dejotājs Roberts Stripkans, kurš ar savu komandu pavisam nesen uzvarējis «Best Show» deju konkursā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu