Mailija Sairusa ķērusies pie savas trakulīgās pagātnes slēpšanas?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Mailija Sairusa no sociālā tīkla «Instagram» ir izdzēsusi visas publicētās fotogrāfijas, kā arī no sociālā tīkla «Twitter» un savas oficiālās mājaslapas dzēsusi informāciju par sevi, profila fotogrāfiju vietā ievietojot melnu attēlu.

25 gadus vecās dziedātājas «Instagram» profilā vairs nav pieejama neviena fotogrāfija, tostarp ar viņas mājdzīvniekiem un līgavaini Liamu Hemsvortu, taču līdz šim mūziķe nav sniegusi paskaidrojumu savai rīcībai.

Spekulācijas par to, kādēļ dziedātāja ir dzēsusi visas fotogrāfijas, parādījās īsi pēc notikušā, faniem izvirzot vairākas teorijas.

Daudzi fani pauda uzskatu, ka pēkšņā norobežošanās no sociālajiem tīkliem varētu būt saistīta ar Hemsvortu, pieļaujot, ka mūziķe ir ar aktieri izšķīrusies vai arī apprecējusies, abus faktus šādā veidā cenšoties noslēpt no sabiedrības acīm.

Liela daļa fanu pieļāva, ka Sairusa, līdzīgi kā dziedātājas Ariana Grande un Teilore Svifta, šādā veidā izmanto plašsaziņas līdzekļus, lai radītu intrigu un piesaistītu fanu uzmanību, tādējādi pavisam drīz gatavojoties publicēt savu jauno albumu. Savas fotogrāfijas izdzēsa arī liela daļa Sairusas iepriekšējā albuma producentu, kas varētu liecināt par drīzu Sairusas atgriešanos «ar blīkšķi».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu