Popzvaigzne pasākumam izvēlas seksīgu negližē (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija uz «City of Hope Spirit of Life Award» ceremoniju bija uzvilkusi 20.gadu stila kleitu - atklātais siluets, vieglais atlass, apakšveļas neesamība un asimetriskā kleitas apakšmala piesaistīja lielu publikas un fotogrāfu interesi.

Daudzi pamanīja, ka meitene cenšas radīt pilnīgu retro tēlu, taču, pēc modes kritiķu domām, viņa tomēr bija pārcentusies. Komplekts izrādījās «par daudz»: sākot ar kleitu, kas atgādināja naktskreklu, un beidzot ar sarežģīto meikapu vecās Holivudas stilā.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Lai pilnībā atsauktu atmiņā 20.gadu bohēmu, Keitijas matus rotāja tradicionālā to laiku galvasrota, kas bija izšūta ar pērlītēm, bet ap kaklu dziedātāja bija aplikusi garu pērļu kaklarotu, raksta «FashionTime».

Foto: SCANPIX SWEDEN

Tiesa, pati dziedātāja, šķiet, bija pilnībā apmierināta ar savu izvēli: viņa smaidīja un labprāt pozēja fotogrāfiem, un visu Losandželosā notiekošā «City of Hope Spirit of Life Award» ceremonijas viesu acis bija pievērstas tieši Keitijai. Atgādināsim, ka pēc nesenās šķiršanās dziedātāja iecienījusi vēl ekstravagantākas un dīvainākas lietas nekā iepriekš.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu