Mistika: kā Rianna spēj apieties ar iPhone? (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aplūkojot dziedātājas tik jau ļoti garo nagu manikīru, rodas jautājums, kā viņa spēj pacelt sava iPhone klausuli, piezvanīt un galu galā darīt citas sadzīviskas lietas?

Viena lieta, kad sabiedrībā pazīstamas personas uz publiskiem pasākumiem ierodas ar speciāli veidotu, tērpam pieskaņotu manikīru. Tad ir saprotams arī mākslīgo nagu pārliekais garums, tomēr vai ikdienā zvaigznes spēj normāli dzīvot ar tik gariem nagiem?

Foto: AFP/LETA

Dziedātāja Rianna ir nepiekāpīga garo nagu izvēlē, uzsver zvaigznes manikīra meistars Kimijs Keijs. «Jā, viņai ļoti patīk nagu dizains īpaši gariem nagiem,» apstiprina skaistumkopšanas speciālists.

«Vai viņa spēj pacelt telefonu? Labs jautājums... Katrā ziņā manā klātbūtnē - es neesmu novērojis, ka Rianna jebkādi nespētu ko izdarīt...»

To, kā Rianna sadzīvo ar saviem garajiem nagiem, parāda tviterī ievietotā fotogrāfija, kurā zvaigzne bez meikapa guļ gultā atpūtas brīdī.

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu