Annas Cines figūra nav mainījusies 15 gadus (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Annas Cines privātā arhīva

Krievijā dzīvojošā modele Anna Cine pirms15 gadiem piedalījās Krievijā populārajā skaistumkonkursā «Mis Krievija» un drīz vien pēc šī konkursa mīlestības jūtu vadīta viņa pārcēlās uz dzīvi Latvijā. Modele izskatās tikpat efektīgi kā pirms 15 gadiem un kleita, kurā Anna bija tērpusies skaistumkonkursā, joprojām der kā uzlieta.

Anna piedalījās fotogrāfes Jeļenas Peretruhinas fotosesijā «15 gadi pēc Krievijā populārā skaistumkonkursa».

«Fotografēšanās norisinājās Maskavas Sarkanajā laukumā. Ir noteikts, ka šajā teritorijā ar profesionālo fototehniku fotografēt un filmēt drīkst tikai ar īpašu atļauju. Mēs fotografējāmies bez atļaujas un visu laiku pārdzīvojām, ka tūlīt pienāks policisti un mums vajadzēs skaidroties. Taču par laimi viss noritēja bez starpgadījumiem,» stāsta modele.

Uz fotosesiju Anna bija tērpusies kleitā, ar kuru pirms 15 gadiem Krievijas skaistumkonkursā, viņa pārstāvēja Maskavu. Kleita Annai der joprojām kā uzlieta. Lai arī modele pa šo laiku kļuvusi par māmiņu, viņas auguma aprises nav mainījušās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu