Adele izmēģinās modes dizaineres ampluā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šomēnes pasaulē nāks dziedātājas Adeles pirmais bērniņš, bet topošā māmiņa, šķiet, negrasās izbaudīt atvaļinājumu - viņa jau esot vienojusies par jaunu sadarbības projektu ar britu modes namu «Burberry».

Kompānijas šefs esot uzrunājis slaveno dziedātāju, piedāvājot viņai izmēģināt spēkus modes biznesā. Adele esot piekritusi kopā ar savu stilistu ne tikai konsultēt, bet arī piedalīties to apģērbu līniju dizaina izstrādē, kas tiks veidotas lielo izmēru īpašniecēm, kuras lepojas ar saviem apaļumiem un vēlas izskatīties stilīgi.

«Mode Adeli vienmēr interesējusi, savukārt Kristofers ļoti vēlas viņu iesaistīt apģērbu tapšanas procesā, jo Adele lieliski saprot, kas viņai piestāv,» laikraksts «Daily Mail» citē kādu kompānijas pārstāvi.

«Kad tapa Adeles kleita, kas viņai bija mugurā «Brit Awards» ceremonijā, dziedātāja burtiski turēja roku uz pulsa. Un arī turpmāka sadarbība lielu izmēru modeļu veidošanā varētu izrādīties ļoti auglīga.»

Visticamāk, «Burberry» cer, ka Adeles iesaistīšanās modes nama darbībā būtiski palielinās pārdošanas apjomus, kas ir īpaši būtiski šobrīd, kad uzņēmuma akciju tirgus vērtība ir kritusies par 1,3 miljardiem britu mārciņu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu