Latvijas R&B princese Adelīna debitē Londonas modes nedēļā (16)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Pavisam nesen jaunā dziedātāja Adelly jeb īstajā vārdā Adelīna Jureviča prezentēja savas jaunākās dziesmas «You will be» videoklipu. Pēc šā notikuma viņa jau nodēvēta par Latvijas jauno R&B un popmūzikas princesi. Un šā gada februārī viņa debitēja Londonas modes nedēļā, uzstājoties dizainera Danish Wakeel modes skatē.

«Tā bija neaizmirstama pieredze, ko līdz šim nebiju izbaudījusi. Modes skate notika Londonas greznajā «The Gore» viesnīcā. Danish Wakeel modes skatē strādāja 40 cilvēku komanda, kuras sastāvā bija dejotāji, modeles, frizieri un asistenti. Iepazinos ar interesantiem cilvēkiem, modes dizaineriem, modeļiem un dejotājiem. Par savu uzstāšanos saņēmu ļoti labas atsauksmes no ietekmīgiem cilvēkiem,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pārdomās dalās Adelīna.

Modes nedēļas ietvaros Londonā norisinājās arī nakts ballītes. Vienā ballēšanās reizē par Latvijas jauno R&B un popmūzikas princesi dēvētā Adelīna satikusi «Harija Potera» zvaigzni Danielu Redklifu, amerikāņu modeli un aktieri Taisonu Bekfordu, kā arī savu mīļāko britu dziedātāju Bluey Robinson.

Par Latvijas jauno R&B un popmūzikas princesi dēvētā Adelīna kādā no Londonas modes nedēļas ballītēm satikusies pat ar "Harija Potera" zvaigzni Danielu Redklifu
Par Latvijas jauno R&B un popmūzikas princesi dēvētā Adelīna kādā no Londonas modes nedēļas ballītēm satikusies pat ar "Harija Potera" zvaigzni Danielu Redklifu Foto: Adelīnas Jurevičas privātais arhīvs

Taču pirms Londonas modes nedēļas Adelīna Latvijā prezentēja savas jaunākās dziesmas «You will be» videoklipu. Singlu dziedātāja producējusi kopā ar «DoStudiju», bet videoklips tapis sadarbībā ar operatoru un fotogrāfu Tomu Elnioni. «Šī dziesma ir tapusi, iedvesmojoties no manis pašas dzīves pēdējā laika notikumiem. Video filmēts pērnā gada oktobrī naksnīgajās Rīgas ielās.

Esmu saņēmusi ļoti daudzas pozitīvas atsauksmes un komentārus no cilvēkiem, kuri, skatoties videoklipu, nodomājuši, ka tas tapis Amerikā, nevis naksnīgajās Rīgas ielās. Galvenā videoklipa odziņa ir sešus gadus vecā Elīna Bondiča, kura atveido mani bērnībā, jo es kopš bērnības mīlu mūziku un neatlaidīgi dodos pretim savam lielākajam sapnim, lai kļūtu par dziedātāju un ar savu muzicēšanu iedvesmotu citus,» par savu radošo darbību stāsts Adelīna.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu