Ieva Sutugova un viņas koristes ziedo matus šova dēļ (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

TV3 populārā šova «Koru kari 3» otrais raidījums dziedātājas Ievas Sutugovas vadītā Dobeles violetā ceriņu kora dalībniecēm aizritējis vētraini, jo frizūras, kuras tika veidotas priekšnesumam par godu, prasīja ne mazums pacietības, darba un matu lakas. Frizūras, tāpat kā kora muzikālais priekšnesums, izdevās lieliski. Taču, kā pašas kora dalībnieces atzīst, – īstā jautrība sākās pēc šova.

«Matus mazgāju četras reizes, matu balzamu un masku nežēloju, taču sapratu – ar šo frizūru vēl nedaudz jāpacīnās!» par īpašo frizūras izveidi «Koru karu» otrajam raidījumam teic viena no kora dalībniecēm.

Savukārt dāmas, kuras mēģināja ķemmēt matus, atzina, ka šova dēļ noziedojušas ļoti daudz matu. Koristes teic: «Mēs nepārdzīvojam, jo šova dēļ esam gatavas darīt daudz ko, bet cik daudz – tas lai paliek intrigai!»

Lūk, šādas vizuāli izskatījās Ievas Sutugovas vadītā Dobeles kora dalībnieču frizūras
Lūk, šādas vizuāli izskatījās Ievas Sutugovas vadītā Dobeles kora dalībnieču frizūras Foto: Sejas.lv arhīvs

Arī pati kora vadītāja Ieva Sutugova atklāj, ka matu mazgāšana sagādājusi ne vienu vien pārsteigumu: «Tikai mazgājot matus, atradu vairākas sprādzītes un matadatas. Arī šampūns un matu maskas netika žēlotas, bet tas jau ir vesels piedzīvojums, ko atcerēsimies ilgi!»

Foto: Sejas.lv arhīvs

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu